Dva roky TravelSupportu

Dva roky TravelSupportu

Cesta k přívětivé dopravě má různé směry. Jsou to dva roky, co jsme spustili trochu jinou cestovní agenturu. Stačí jí říct destinaci a vymyslí vám, jak se tam pohodlně dopravit. Vše stojí na webové aplikace travelsupport.eu, přes kterou cesty zorganizujete, komunikujete s naším cestovním expertem a naleznete zde své jízdenky na jednom místě. Vždy o vás stará náš tým a bez ohledu na složitost platíte jen jednou – jediná faktura místo několika e-shopů nebo návštěv prodejních míst.

Jsme v bodu, kdy TravelSupport masivně rozšiřujeme o nové užitečné funkce. Uplynulé dva roky nám hodně pomohly doladit, co by měla aplikace i služba samotná zvládat, a posunuly nás od experimentu dopravních nadšenců k řešení, které má své stabilní a spokojené zákazníky. Jsou mezi nimi jednotlivci, firmy i velké konferenční skupiny. Cestovali s námi do mnoha zajímavých destinací a někdy nám dali docela zabrat, ale právě proto jsme tu. Tak například:

  • Zajišťovali jsme cestu firemního zákazníka z Ostravy do Heidelbergu. Společnost ani nedoufala, že bychom dokázali zajistit téměř 60% úsporu oproti původnímu předpokladu.
  • Lahůdkou bylo opakované spojení Hradec Králové – Timisoara, kde jsme obrovské úspory dosáhli znalostí zahraničních slevových nabídek a dokázali je zajistit způsobem, který žádná jiná česká cestovka nenabízí.
  • Samostatnou kapitolou byla univerzitní skupina cestující z Prahy přes Brennero do Malles. Tam jsme pro jízdenky museli zajet osobně na rakousko-italskou hranici, ale pořád se to vyplatilo.

Máme z toho radost: netradiční cestovní plány jsou naše specialita. Objednat taxík nebo pronajmout autobus dokáže úplně každý, my však věříme na kreativnější řešení s maximálním využitím veřejné dopravy, aniž by musel trpět cestovní komfort. V tomto duchu jsme zajišťovali i několik firemních přeprav, ať už pomocí skupinových jízdenek, nebo rovnou pronájmem celé části vlaku. Nic nenastartuje vánoční večírek tak, jako vlastní salónní vůz s vlastním občerstvením.

Když už jsme u skupin: v listopadu 2015 jsme se stali oficiálním logistickým partnerem konference NMUN Europe 2015, Olomouc. Spočinula na nás odpovědnost za zajištění ubytování a přepravy více než 300 účastníků přilétajících do Česka z celého světa. Znamenalo to několik českých prvenství: třeba první vlak s přepravou zapsaných zavazadel a jejich následné doručení do cílových hotelů. Vítali jsme účastníky na Letišti Václava Havla v Praze a provozovali také vlastní autobusovou linku z letiště do centra pro zajištění dostatečné kapacity a komfortu. Nejpohodlnější částí celého procesu ale byl náš webový portál na míru, který jsme dodali pořadatelům konference pro snadnou správu veškeré logistiky od příletu až po odlet.

NMUN Airport Shuttle
NMUN Airport Shuttle

Teď začínáme třetí rok už jako oficiální prodejce Českých drah, SNCF a dalších železničních dopravců, autobusového giganta FlixBus, aerolinek ČSA, Lufthansa Group i dalších zahraničních společností. Především ale nasazujeme novou verzi aplikace TravelSupport, inspirovanou dvěma lety cestování a stovkami zákazníků, aby snadné a přívětivé cestování bylo opravdu pro každého.